2011. február 16., szerda

Ennyi idő után végre sikerült elengedni Őt.
Szívből kívánom, hogy legyél nagyon boldog, váljon valóra minden álmod!
Találj majd egy olyan lányt, aki úgy fog szeretni, ahogy én szerettelek téged, mert megérdemled.Akárki akármit mond is, én tudom, hogy te a szíved mélyén valójában jó ember vagy, csak ezt sajnos nem mindenki veszi észre. Az emberek nem mindig képesek meglátni a másikban a jót, de azért vannak kivételek. Köszönöm neked, hogy megismertetted velem az igaz szerelmet.:)
Vigyázz magadra és legyél nagyon boldog, ezt kívánja neked az a lány, aki hónapokon keresztül szeretett téged, kitartott melletted, bár te ebből valószínűleg semmit nem vettél észre. Remélem egyszer majd megbocsátasz nekem, és lehetünk újra barátok.

"És mikor eltelnek a hetek, hónapok, s talán évek, nem leszel több, csak egy szomorú emlék, egy homályos és régi korból, amire már nem akarok emlékezni. Nem fog már annyira égetni, fájni, hogy velem voltál, az sem, mikor elmentél, az sem, mikor újra láttalak, csak az fog iszonyatosan fájni, még évekkel később is, hogy nem voltam elég neked. Hogy a szívem minden szeretete, rajongása, a lényem teljes felajánlása számodra, ez mind, mind kevés volt. Sokat adtál nekem. Sokat adtam neked. Elvetted az eszem, és a szívem, hiába könyörögném vissza, mert tönkre tetted már. A tisztaság és a becsület rég eltűntek, a szomorúság, a hasító fájdalom, és a porba hullott önérzet maradt csak. Úgyhogy neked adom hát, vidd, ne is hozd vissza soha. Így nekem már nem kell. Szívesebben élek szív nélkül tovább, míg egy nap mi leszel? Csak egy szomorú emlék, egy homályos régi korból, melyre nem akarok már emlékezni. Mert amikor eljön a búcsú pillanata, mindkettőnkben meghal valami."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése